Sjajan spot Bang Banga za pjesmu “Ne zaboravi me”

Grupa Bang Bang koja je prošle godine osvojila nagradu Porin za najboljeg novog izvođača, a ove godine nagradu „Music pub“ za najbolji album 2015. godine, objavila je novi spot i singl za pjesmu ‘Ne zaboravi me’. Riječ je o sedmom singlu s njihovog albuma prvijenca ‘Bez obzira na sve’. Pjesmu autorski potpisuje Hrvoje Prskalo, a za sjajan spot u kojem glume Mia Kuleš, Đurđa Antolović i Boris Pavlenić, pobrinuo se Ljubo Zdjelarević.

‘I ovaj spot produkt je našeg prijateljstva s Ljubom Zdjelarevićem i Raulom Brzićem. Imali smo sreću upoznati ljude koji nas u potpunosti razumiju i koji savršeno našu glazbu prenose u sliku. Svakako bismo istaknuli mladu i talentiranu Miu Kuleš koja je svojom pojavom začinila ovaj video broj’, rekla je pjevačica Lara Antić.

Dobru glazbenu godinu bend Bang Bang je okrunio u svibnju debitantskim albumom ‘Bez obzira na sve’ koji je osvojio publiku i kritiku. Osim singlova ‘Negdje na cesti’, ‘Bez obzira na sve’, ‘Vozi me’, ‘Nešto me pogodilo’, ‘Za kraj’ kao i singla ‘Imam’, s kojim je Bang Bang nastupio na Zagrebačkom festivalu i koja je ujedno i jedna od najemitiranijih pjesama u domaćem eteru 2015. godine. Iza sebe imaju još i nagradu za najviši ulaz novog izvođača na HR Top 40 u 2014. godini, a bend je sudjelovao i u projektu Croatia Recordsa i Music Puba ‘Zimzeleno a novo’, za koju su obradili pjesmu ‘Svijet je moj’ Alfija Kabilja.

‘Pjesma ‘Ne zaboravi me’ savršeno zatvara priču našeg prvog albuma i stilski najavljuje sve ono što od nas možete očekivati u daljnjem radu. Zato, do idućeg singla, ne zaboravite nas!’, najavila je ekipa iz benda.

Na albumu se nalazi još četiri pjesme kao i bonus izvedba pjesme ‘Imam’ u piano aranžmanu. Album je sniman i miksan u studiju ZG Zvuk, a produkciju potpisuju Hrvoje Prskalo i Zvonimir Domazet. Za sjajan dizajn albuma pobrinuo se Ljubo Zdjelarević, a za atraktivnu ilustraciju BooBoo Tannenbaum.

Izvor: cmc.com.hr