Giuliano u zagrljaju plavuše tulumari ‘7 dana tjedno’!

Uvijek veseli i nasmijani splitski zavodnik i glazbeni romantičar Giuliano, proteklih dana viđen je u zagrljaju nepoznate plavuše.

 

 

Nježnosti su prema pričama izmjenjivali u jednom zagrebačkom noćnom klubu, gdje je cijela romansa zabilježena i kamerom.

Sve ovo, priča je Giulianove nove pjesme i video spota7 dana tjedno‘, a ulogu neodoljive plavuše odigrala je Ana Batarelo.

Zarazni refren i lepršavi ritam glavni su aduti skladbe, koja stiže iz autorske radionice Nenada Ninčevića, zaslužnog za tekst, dok glazbu i aranžman potpisuje Branimir Mihaljević. Spomenuti trojac, Giuliano, Ninčević i Mihaljević, ovime potvrđuju kako su itetako spremni za ovogodišnje izdanje Splitskog festivala, na kojem će Giuliano i nastupiti sa novom pjesmom.

“Proljeće nam svima donese dobro raspoloženje, a kad uz to dobiješ jednu ovako veselu, pozitivnu pjesmu, onda je radost još veća. Koliko god su mi moje balade drage, toliko se s druge stane veselim pjesmama, koje pršte dobrom energijom i entuzijazmom. Pjesma je spremna već mjesecima, jedva sam dočekao premijeru, da je podijelim sa svojim slušateljima. Ako vam bude barem upola draga kao meni, onda je pun pogodak!”, istaknuo je Giuliano.

Kako smo spomenuli, pjesma je Giulianov glazbeni adut za ovogodišnje izdanje Splitskog festivala, gdje je uvijek rado viđen gost, te definitivno jedan od onih, za koje se kaže da su ‘na svom terenu’.

Autor glazbe: Branimir Mihaljević
Autor teksta: Nenad Ninčević
Autor aranžmana: Branimir Mihaljević
Redatelj: Toni Banov
Foto: Danijel Galić