Adi Šoše na Melodijama Jadrana izveo novu pjesmu

Mostarac Adi Šoše nastupio je na trodnevnom spektaklu Melodija Jadrana koji je održan u Splitu i premijerno izveo svoju novu pjesmu ‘Zrno nade’.  U Galeriji Meštrović u Splitu u finalnoj večeri novih pjesama – “Hit ljeta” publika je uživala u novim pjesmama koje će ovog ljeta zasigurno biti hit na glazbenim ljestvicama i radijskim postajama.

Ulaznice za ovu glazbenu poslasticu planule su u samo nekoliko sati, a da su Melodije Jadrana definitivno novi spektakl hrvatske glazbene scene i najvažniji glazbeni događaj na početku ljeta kao uvertira vrhunca ljetne sezone, pokazalo je u puno gledalište, piše Slobodna Dalmacija. 

Prošlogodišnje izdanje festivala iznjedrilo je brojne hitove koji su cijele godine dominirale eterom (čak 14 pjesama našlo je svoje mjesto na top listi radijskih singlova) pa je publika s nestrpljenjem iščekivala ovogodišnje pjesme koje su bile premijerno emitirane. Na impozantnom popisu izvođača uz Adija Šošu našli su se i brojni drugi hrvatski glazbenici – Cambi, Domenica, Dražen Zečić & Anđela, Giuliano & Diktatori, Goran Karan, Hari Rončević, Jelena Rozga,Lorena, Luka Nižetić, Mia Dimšić, Neno Belan, Tiho Orlić, Tonči Huljić & Madre Badessa & Pjero, Vanna & Sergej… Podsjetimo, Šoše je na Melodijama Jadrana nastupao i 2023. godine kada se predstavio s pjesmom ‘Najljepši cvijet’ koja je ubrzo osvojila regiju.