‘Kao vino i gitara’, glazbeni adut Nede Ukraden za ovogodišnji CMC Festival

Jedinstvena Neda Ukraden, nedavno je spektakularnim koncertom u prepunoj dvorani Lisinski, obilježila zlatni jubilej, pedeset godina karijere.

I dok Neda uživa u jubileju koji obilježava onim što najviše voli, live nastupima diljem svijeta, polako se priprema i za ovogodišnji nastup na CMC festivalu.

U Vodice stiže s novom pjesmom i video spotom ‘Kao vino i gitara‘, koja je za razliku od svega u posljednje vrijeme, realizirana u retro stilu. Neda je ovom pjesmom napravila svojevrsnu posvetu, zlatnim 80-im, kada su njezina izdanja dosezala dijamantne naklade.

‘Spomenutu skladbu napravio je moj provjereni tim, Dušan Bačić i Bojan Dragojević, ali u jednom sasvim drugačijem izričaju od onog što smo do sada radili! Dugo sam tražila i konačno našla pjesmu, koja je u maniri mojih najvećih hitova iz 80-tih! Pjesma se na prvo slušanje može pjevati i to smo osjetili dok smo snimali video spot u Staroj vuri u Samoboru! Na kraju snimanje se pretvorilo u feštu i svi su pjevali!

Dio snimanja odvijao se i na prekrasnoj Opatijskoj rivijeri, u Voloskom, u koji su se jako lijepo uklopili glazba i ambijent! Redatelj je Dario Radusin, s kojim sam već radila i jako dobro smo se razumijeli.’, istaknula je ovom prigodom Neda.