Pjesme

Novi singl i spot Sergeja Ćetkovića “Ne živim ja”

Najpopularniji crnogorski pjevač Sergej Ćetković objavio je novi singl i spot “Ne živim ja” s posljednjeg studijskog albuma “Moj svijet”.

Raskošno i visoko produciran spot praćen je emotivnim stihovima koji su u skladu sa Sergejevim dosadašnjim italo-pop stilom koji njeguje tijekom čitave karijere. Sergej je autor pjesme, dok je za odličan aranžman zaslužan Darko Dimitrov.

Posljednji Sergejev album “Moj svijet”, koji je u nakladi Croatia Recordsa objavljen na koncu listopada 2015., intiman je uvid u misli i svjetonazor kantautora čija je misija odašiljanje pozitivnih poruka u svijet kao što su ljubav prema obitelji, prijateljima, ali i svim ljudima. Među četrnaest pjesama na albumu nalaze se i hit singlovi “Korov”, “Zar je kraj?” te “Moj svijet”, pjesma s kojom je autor uspješno nastupio na prošlogodišnjem Eurosongu. Šesti studijski album Sergeja Ćetkovića, koji vješto i suptilno kombinira melos sa suvremenom pop glazbom, nekoliko je tjedana proveo i na prvom mjestu liste najprodavanijih albuma u Hrvatskoj.

Spot “Ne živim ja” već broji više od 40.000 pregleda.

Izvor: cmc.com.hr

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend