Marijan Ban predstavio spot za Zagrebački festival

Marijan Ban prvi će puta u karijeri, nastupiti na Zagrebačkom festivalu. Za pjesmu ‘Ne voliš me više’, autorsko djelo splitskog skladatelja Tomislava Mrduljaša i Roberta Pauletića, predstavio je i video spot.

Inače, Marijan Ban će u pratnji benda Diktatori u četvrtak 21. siječnja održati premijerni koncert u Vintage Industrial Baru.
Nekadašnji lider Daleke obale – legendarnog, splitskog benda koji se zahvaljujući hitovima ‘Ruzinavi brod”, “Tonka”, “Morska vila”, “Od mora do mora”, “Dok galebovi vrebaju”, “Marica”, “Noć je prekrasna”, “Četrnaest palmi’, ‘Roza’, ‘Ona zbori’, ‘Di si ti’ objavljenima kroz 90-e godine čvrsto se usidrio u mladim i starim srcima njegove publike.

Osim po zaraznim hitovima, Daleka obala na čelu s Banom ostala je u sjećanju i kao vrhunska koncertna atrakcija. Tu staru naviku, Ban je zadržao i kasnije, nakon raspuštanja Daleke obale i formiranja solo karijere u kojoj ga već devetu godinu zaredom prati bend Diktatori. Njihova simbioza već godinama funkcionira tako dobro možda upravo i zato što su članovi Diktatora i sami odrasli uz pjesme Marijana Bana i Daleke obale.

Izvor: cmc.com.hr