Kumovi predstavljaju novu pjesmu “Da sam često trijezan”

Pola godine nakon objave singla “Da sam znao” Kumovi predstavljaju novu pjesmu “Da sam često trijezan” nešto bržeg ritma, po kojem je ovaj bend i prepoznatljiv. Pjesmu autora Borisa Krainera u originalu je izvodio bend Capuccino, a kako su Kumovi rekli, u razgovoru s autorom, odlučli su pjesmu oteti zaboravu, oživjeti je i odjenuti u novo ruho za koji je zaslužan aranžer i producent Branimir Mihaljević.

“Iskreno se nadamo da će pjesma zbilja opet zaživjeti, zavrtiti se na radio i TV postajama te doprijeti do ušiju i očiju naroda baš kako to i zaslužuje”, rekao je Dario Mijatović, pjevač popularnih Kumova.

Za spot koji je jučer premijerno emitiran na CMC televiziji scenarij, režiju i kameru potpisuje Marko Zeljković. Asistent redatelja je Vanja Hardi, a za make up bila je zadužena Ivana Zbukvić. Prekrasna djevojka u spotu je Kristina Mišovič, poznata i kao Kristie Clé.

Pjesmom “Da sam često trijezan” popularni Kumovi najavljuju novi, drugi studijski album koji bi u nakladi Croatia Recordsa trebao biti objavljen do kraja ove godine. Na albumu će se naći veliki hitovi benda “Ja sam uvijek loše birao”, “Vina, rakije”, “Ljubica”, kao i odlični dueti s Letećim odredom i Željkom Bebekom “Čini mi se brate” i Lidijom Bačić “Još te čekam”.

Izvor: cmc.com.hr