Grupa Quasarr predstavlja novi singl i spot “Indigo”

Grupa Quasarr odlučila je predstaviti četvrti singl i spot „Indigo“ s hvaljenog albuma „Sjene“.

Autori pjesme Boris Štok, Hrvoje Šćulac i Filip Frank držali su se koncepta cijelog albuma jer „Indigo“ je još jedna lijepa pjesma o ponekad zamršenim ljubavnim odnosima čiju posebnost čine zanimljive minijature. Spot za ovu pjesmu režirao je Sanjin Stanić koji potpisuje velik broj spotova uglavnom riječkih izvođača i grupa, inače predavač na Akademiji primjenjenih umjetnosti Sveučilišta u Rijeci.

„S članovima grupe Quasarr surađivao sam i prije, a ideja za ovaj spot je na neki način bila zajednička. Odabrali smo jednu odličnu lokaciju i konstrukciju kupole koja predstavlja jedan zatvoreni krug iz kojeg se ne može izaći, a spot je snimljen u crno bijeloj tehnici. U spotu su nam uvelike pomogli dvoje studenata kolegija „Uvod u nove medije“ koji su svojim aktivnim sudjelovanjem na praktičan način vidjeli proces nastajanja cijelog video spota“, objasnio je Sanjin Stanić.

Album „Sjene“ na kojem se osim novog nalaze i singlovi „Prije tebe“, „Tvoje riječi“, „Sjene“ i „Ljubav“ s Josipom Lisac našao se na listi deset najboljih rock ostvarenja prošle godine. Koncertna promocija ovog albuma održat će se uz Vintage Industrial Bar-u, u četvrtak 25. veljače.

Izvor: cmc.com.hr