Alka Vuica u glamuroznom izdanju izdala novi singl i video spot “Istanbul”!

Jedinstvena kantautorica Alka Vuica, proteklog nas je tjedna zaintrigirala nizom provokativnih i senzualnih fotografija, kojima je najavila novu pjesmu i spot.

Pred nama je konačno ‘Istanbul’, nova skladba koju će premijerno izvesti 20.08., na Etno festivalu Neum.

Uvijek vjerna sebi, svom posebnom glazbenom ali i stilskom izričaju, Alka je i ovoga puta oduševila, ”Istanbul’ je pravi ljetni hit, ljubavna pjesma plesnog ritma sa vrlo erotičnim i ezoteričnim tekstom. Vjerujem da će je moja publika vrlo brzo zavoljeti i uvrstiti u moje najslušanije pjesme.’

‘Istanbul’ je otkriva Alka, rezultat suradnje sa grupom poznatih autora,’Pjesma je nastala u suradnji sa poznatom glazbenicom Jelenom Buca iz grupe Frajle, s kojima surađujem na njihova posljednja dva albuma. Iz male radionice ‘Butik glazbe’, koju smo osnovale Jelena Buca i ja, kreće ‘Istanbul’ u osvajanje etera, a u stvaranju pjesme sudjelovali su i mladi glazbenici Vladimir Uzelac i Nemanja Trbojević. Aranžman potpisuje legendarni Branimir Mihaljević, jedan od naših najuspješnijih producenata.’.

‘Istanbul’ prati i glamurozan spot, sniman u ekskluzivnoj ‘Vili Bojić’ u Opatiji, jednoj od najljepših i najskupljih vila na Jadranu,vrijednoj 8 milijun eura, ‘Vizuale je snimala MedVid produkcija, a trbušne plesačice su iz plesnog studia Cool Step. Predivne haljine koje sam nosila u spotu kreirala je poznata riječka dizajnerica Milena Kapetanović Peperoncina Design. Snimanje spota i druženje ekipe ovjekovječila je fantastična fotografkinja Viviana Lokmer šulina.’, istaknula je Akla.

Izvor: Hit Records