Pjesme

Adastra predstavlja spot za singl „Nepozvani gost“

Grupa Adastra objavila je spot za singl “Nepozvani gost”, posljednji singl s aktualnog studijskog albuma “Katarza” objavljenog u rujnu prošle godine.

Spot je rađen u produkciji Društva za promicanje glazbe Zvuk svjetlosti – ZVUS. Scenarij, režiju, rasvjetu i kameru na spotu potpisuje frontmen benda, Jerko Marić. Petar Starčević zaslužan je za drugu kameru i rasvjetu, asistent na snimanju je bio Saša Drmić Banović, a specijalne efekte potpisuje Gašper Marić Dolničar. Romana Ščurić je glumila u spotu, a autorica crteža je Tanja Hadari.

Bend je na sceni već deset godina, a publiku su najviše osvojili drugim albumom “Surovi grade”, koji su objavili 2011. godine. U proteklih nekoliko godina održali su više od 400 koncerata, a predstavili su se i na važnim manifestacijama poput Zagrebačkog festivala na kojem su prošle godine nastupali s pjesmom “Gorim u sebi”. Njihove pjesme radijski urednici objeručke prihvaćaju, a slušatelji su oduševljeni svakim njihovim novim singlom. Pjesme “Samo s tobom”, “Ako vidiš Anu” i “Gorim u sebi” nekoliko su se tjedana zadržale na nacionalnoj listi HR Top 40, ali i na posebnim listama radijskih postaja diljem Hrvatske.

Izvor: cmc.com.hr

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend