Vlado Kalember i Srebrna krila snimili singl ‘Je li ti žao zbog nas’

Vlado Kalember, svima dobro znano ime u svijetu glazbe, karijeru je započeo 1978. godine u bendu Srebrna krila.

Srebrna krila su bila jedan od najpopularnijih bendova i to ne samo kod nas i u regiji, jer su koncerte održavali po cijelom svijetu. Nastupali su u svim zemljama bivšeg Sovjetskog Saveza, Sjevernoj i Južnoj Americi, Australiji te širom Europe. Brojnim poklonicima manje je poznato da su u Bugarskoj dobili nadimak “Balkanski Bitlsi“.
Srebrna krila su jedna od naših najdugovječnijih grupa čija karijera s prekidima traje već četrdeset godina. Vlado Kalember i Srebrna krila prodali su milijune nosača zvuka pa se danas s punim pravom ubrajaju u naše najznačajnije pop izvođače.

Vlado Kalember, danas zgodniji no ikad, i Srebrna krila u sastavu poznatih vrsnih glazbenika: Pišta, Žuti i Fedor vraćaju se na glazbenu scenu s novim albumom koji je u pripremi, a objavit će ga za Dancing Bear.
Predstavljamo prvi singl Vlade Kalembera i Srebrnih krila naslovljen ‘Je li ti žao zbog nas’ koji će vas oboriti s nogu! Snimljen je u studiju ‘Trooly’. Glazbu potpisuje Vlado Kalember, tekst Nenad Ninčević, a aranžman Hrvoje Grčević koji se u suradnji s Vladom Kalemberom pobrinuo i za produkciju.

Sigurno vas jako interesira kako zvuči pa predlažemo da poslušate ovaj odličan singl za koji vjerujemo da će vas osvojiti već na prvo slušanje: