VIDEO: Sevka u novom spotu najlipša ikad

Sredinom prošloga mjeseca Severina je snimila editorijal za naslovnicu jednog časopisa, a tom je prilikom sasvim slučajno i spontano napravljen spot za njezinu pjesmu Nevira, kojom se predstavila na ovogodišnjem Splitskom festivalu.

Na snimanju naslovnice za novi broj magazina GloriaGLAM, osim serije fotografija koje prikazuju Severinu u opuštenom, ljetnom izdanju, koje su snimljene na lokacijama u Splitu, napravljen je i novi videospot. Naime, svaki set snimljen je i u videotehnici, u početku bez namjere da se uopće snimi glazbeni spot. Kasnije je snimljeni materijal montiran uz aktualni Severinin singl, pjesmu Nevira.

‘Prva namjena snimljenog videomaterijala bila je čisto dokumentarna. No, kod pregledavanja smo zaključili kako bi jednostavno bilo nepravedno prema brojnim Severininim fanovima ne montirati ga u svojevrsni glazbeni spot, jer obiluje sjajnim momentima, promjenama raspoloženja, emocijama i atmosferom. Ujedno, mediteranska atmosfera spota idealna je završnica jednog prekrasnog ljeta’, kazao je Viktor Drago, kreativni direktor i redatelj spota.

Severina se, s druge strane, osvrnula na emocije iz pjesme i kako se one moraju prenositi.

‘Mislite li da ja volim miris kamiona? Možda mi se ne dimi svako jutro pokraj glave, ali ta mi je slika, joj što volim miris kamiona, toliko živa da uopće nemam dilemu bih li to pjevala ili ne. Ja sam kao dijete, meni oči svijetle na takve, drukčije slike koje nisam isprobala, ali bih željela’, priznala je Seve. (net.hr)

 

 

{youtube}tGpmdiAYY4o&feature{/youtube}