VIDEO: Rihannin spot koji su zabranili u 11 zemalja

Pop-atrakcija s Barbadosa, pjevačica Rihanna, ovih dana naveliko želi skrenuti pozornost na sebe i novi album Loud, kojim je glasno poručila da joj je dosadio imidž dobre djevojke.
Od njezinih čestih promjena frizure, opskurnih scenskih nastupa u oskudnim krpicama, pa sve do jarkocrvene kuštrave kose i haljina na cvjetne uzorke – umalo smo pomislili da se 22-godišnja Rihanna više nema namjeru furati na imidž problematične djevojke, što radi još od 2007. godine, kada je objavila album Good Girl Gone Bad.

Iako se ni posljednjih godina nije pojavljivala kao dobra djevojka, Rihanna se te etikete svejedno želi riješiti, što je jasno poručila i u spotu za novu pjesmu S&M, koji je pun kontroverzi da su ga zabranili u čak 11 azijskih zemalja, pa MTV sada, navodno, razmišlja o nekom reizdanju, s malo manje začinjenim scenama.

 

 

{youtube}tl6OPMTlBVA&feature{/youtube}

U spotu je pjevačica objekt promatranja procjenitelja koji pokušavaju ustanoviti što s njom nije u redu, odnosno vuče li neke probleme vezane uz svog tatu i zašto se neprestano upušta u veze s lošim dečkima, poznatog showbizz blogera Pereza Hiltona spenka po guzi i vodi ga na povodcu, dok je ovaj presretan što se kreće četveronoške, pojavljuje se u bijelom lateksu, guta bananu i simulira seks s lutkom.

U skladu sa spotom, i riječi pjesme također graniče s vulgarnošću, a već standardno govore o divljem seksu i nasilju koji pjevačicu uzbuđuju. Zvuči poznato, zar ne?

(net.hr)