Upoznajte Alena Bičevića, novo glazbeno ime Hit Recordsa!

Diskografska kuća Hit Records sa zadovoljstvom predstavlja novu suradnju s talentiranim Alenom Bičevićem, koji osvaja na prvo slušanje.

Rođen na Malom Lošinju, jednom od naših najljepših otoka, Alen od malih nogu pokazuje veliku ljubav i izniman talent prema glazbi.
Sve spomenuto, Alen je imao prilike pokazati i na prošlogodišnjem showu The Voice, gdje je ušao u polufinale, pod mentorstvom jedinstvenog Tonyja Cetinskog.

Alen se okušao u pisanju tekstova, kao i skladanju, a ovoga puta publici se odlučio predstaviti s pjesmom ‘Duša u koferu’ za koju su zaslužni Aleksandar Valenčić autor glazbe, aranžmana i produkcije, te Senka Laginja kao autorica teksta.

Svoj autorski pečat Alen nije ovoga puta stavio na pjesmu, ali je stavio na video spot. Naime, pjesma ‘Duša u koferu’ dobila je svoje video izdanje, a sam Alen zaslužan je za režiju.

‘Duša u koferu je pop balada od koje očekujem puno, ali idemo korak po korak, pa da se prvenstveno svidi slušateljima. Spot je sniman na riječkom željezničkom kolodvoru, te u Lovranu i studiju. U spotu se kao model i glumica pojavljuje Ana Marija Cimperman, moja dugogodišnja prijateljica’, rekao je Alen.