Glazbene vijesti

Tony Cetinski postao djed, a otkrio je i ime svoje unuke

Tony Cetinski danas ima razloga za slavlje – postao je djed. – Rodila se unuka Elena. Čestitam mami Nini i tati Christianu. Sunce mog života Elena. Što reći? Nemam riječi. Djeca su sunce naših života na koje moramo posebno paziti u ovim ludim vremenima. Ljubi vas nono Tony – oduševljeno je napisao Tony na svom Instagramu.

Prije nekoliko mjeseci kada je saznao da će njegov sin postati tata ispričao nam je kako je to najljepša vijest koju je dobio u zadnje vrijeme.

– Ovo je nešto najljepše što mi se dogodilo u ovo ludo vrijeme. Kristijan će biti divan otac, jednako kao i njegova odabranica majka – kazao nam je tada ushićeni glazbenik koji je Christiana dobio u braku s prvom suprugom Antonelom Butigan.

Christian trenutno živi u Berlinu gdje pohađa studij mehatronike, a Tony se trudi da što više vremena provodi s Christianom i ponosan je što je sin naslijedio i glazbeni gen.

Christianova odabranica Nina je medicinska sestra i par živi u Berlinu, a vijest o dolasku praunuke s velikim veseljem su dočekali i Tonyjevi roditelji Mirko i Vinka.

Osim Christiana Cetinski ima i kći Piju koju je dobio u braku s Ivanom Nobilo.

(www.vecernji.hr)

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend