Tijana Dapčević & The Frajle – Amateri

Poslije tri studijska albuma, velikog broja suradnji s raznim umjetnicima i kolegama sa muzičke scene, The Frajle imaju i prvi studijski duet. Gošće su Tijani Dapčević na njenom novom singlu “Amateri”.

Tijanin i Frajlovski urbani humor, melodija koja vas tjera da plešete već na prvi takt spojile su ove djevojke da pjesmu “Amateri” izvedu na najbolji mogući način.
Tijana je svoj zadnji album “Muzika” objavila 2010, u međuvremenu je objavila je nekoliko sinlova, pa je ovaj suradnja jedna od najava novog albuma koji Tijana priprema.

Evo kako su Frajle komenitrale suradnju s Tijanom na pjesmi koja je već na prvu osvojila publiku.
“Tijana je divan umjetnik, duhovita i svoja. Na snimanju smo se super zabavljale. Pjesmu smo već izvodile na koncertima u Sava Centru i Srpskom narodnom pozorištu i publika je divno reagirala. Pjesma je jedna boemska molba s utkanim pitanjima današnje, muzičke situacije u Srbiji. Pitanja jesu ozbiljna, ali mi ih postavljamo na jedan šaljiv i pitak način.”

Tijana je u par riječi predstavila na svoj duhoviti način iznijela svoje viđenje pjesme:
“Nova pjesma koju smo Frajle i ja pripremile za sve vas je pjesma o svima njima. Kada kažem “njima”, mislim na one koji su prozvani u pjesmi, a to naravno nije niko od nas, ni vas, jer nitko neće pomisliti da je pjesma baš o njemu. Kako pjesme ne obraćaju mnogo pažnju na to tko ih pjeva, to prestaje biti važno. One služe da budu tu. To im je posao. A svima nama je posao da dopustimo sebi da nismo na poslu. Da uživamo. Da šutim. Da pričamo. Da plešemo. Da se prvi javimo. Da se ne javimo uopće. Da iskuliramo nervozne. Da stoku pošaljemo u… šetnju. Da pjevamo. Da sipamo još jednu. I da opet pjevamo. Uvijek da pjevamo.”