Tedi Spalato nije oženio koju je ljubio

Tedi Spalato u novoj pjesmi pjeva o onoj koju je ljubio, a nije oženio. Radi se ljubavnoj baladi čiju glazbu i tekst zajedno potpisuju Nenad Ninčević i Goran Karan, a Nenad Šiškov aranžman. 

 

Ovu emotivnu pjesmu je Tedi izveo i na koncertnim promocijama mjuzikla “Naša bila štorija” u Splitu i Zagrebu gdje ju je otpjevao grleći uplakanu Severinu. Ova impresivna izvedba i scena ostavila je sve bez daha i sretne što su prisustvovali izvedbi koja se ne zaboravlja. Maestralni Tedi u pratnji odličnog orkestra pokazao je sav svoj pjevački i gumački talent koji je stekao glumeći u kazalištu.

 

 – Gotov je i spot za pjesmu ‘Nisan oženija koju san jubija’. Osobno mi je drago da su korišteni kadrovi iz predstave u Splitu u kojima je Severina vrlo emotivna i dojmljiva. Pjesma, čiji su autori Karan i Ninčević, dira u dušu jer je priča čovjeka koji nije ostao sa svojom prvom ljubavi. One su obično najsnažnije u našim životima, tako da svatko može pronaći i dio svojih prvih ljubavi. Također me raduje što je ovo jedan od spotova u nizu ‘Naše bile štorije’. Ugodno slušanje i gledanje, kazao je Tedi.

Spot za pjesmu je snimljen u Rakićima na predivnom imanju “Kuća kamena” i na ulazu u šibenki kanal, likove su utjelovili glumci Zorana Kačić Čatipović i Ivan Baranović te animacijska kazališna skupina “Dobra vila”. Režiju potpisuje Željko Petreš, a scene u spotu prate radnju ove emotivne pjesme za koju Neno Ninčević tvrdi da Tediju svaki put zasuze oči kada ju spomenu na zajedničkom druženju.

– Pjesma “Nisan oženija koju san jubija” Nene Ninčevića i Gorana Karana je uistinu iskrena i emotivna pjesma iz “Štorije”. Tako sam je i ja doživio i otpjevao. Dodatni emotivni naboj pjesma doživljava kad je pjevam Severini čija emotivna reakcija još više daje na značenju pjesme. Radujem se da će biti uvrštena na moj novi album u izdanju Scardone, izjavio je Tedi prilikom izlaska pjesme.

Pjesma “Nisan oženija koju san jubija” je samo jedna u nizu vanserijskih pjesama koje se nalaze na albumu “Naša bila štorija” koji je izašao u ožujku i od tada je među najprodavanijim u Hrvatskoj. Izvođači su za ove pjesme rekli da su malo remek-djelo i da ih obožavaju izvoditi te da ove melodije pune nostalgije bude njihova sjećanja na predivno djetinjstvo u Splitu.