Glazbene vijesti

‘Tebi u inat’ zarazna glazbena suradnja mladih nada Tarapana banda i Nives Celzijus!

Spoj iskustva i mladosti uvijek rezultira odličnom projektom, dokaz čemu je i nova pjesma koja je zaplovila radijskim i televizijskim eterima. Tebi u inat novi je singl i video spot iza kojeg stoje mlade glazbene nade znakovit imena Tarapana band i popularna Nives Celzijus.

Kreativnu glazbenu četvorku Tarapana band, producentski su osmislili Dušan Bačić i Bojan Dragojević. ‘Ideja o ovakvom bandu došla mi je iz želje da stvorim grupu glazbenika koji će pjevati moje pjesme za koje nisam vidio izvođače na regionalnoj sceni. Riječ je o sjajnim glazbenicima i multiinstrumentalistima, što je za mene kao autora izuzetno inspirativno jer se mogu igrati glazbom, dok sa druge strane upravo tu leži snaga banda. Tarapana band donijeti će nešto novo na regionalnu glazbenu scenu, u pripremi su novi singlovi i siguran sam kako će ih ljudi zavoljeti.’, istaknuo je Dušan Bačić.

‘Tebi u inat’ vrckava pjesma, zaraznog refrena, koja je u duetu spojila Nives i Tarapana band, nastala je dakle pod glazbenom palicom trenutno najtraženijeg hitmejkera Dušana Bačića koji je ponovno zaslužan za glazbu i tekst, dok Bojan Dragojević potpisuje aranžman i produkciju.

Pjevač Tarapana banda Frano, nije krio zadovoljstvo singlom prvijencem ali i suradnjom s Nives Celzijus, ‘Kao potpuni početnici imali smo malu tremu saznavši da ćemo snimati duet i spot s Nives jer ipak je ona jedna od najzgodnijih regionalnih pjevačica. Čim se smo se upoznali odmah nas je razoružala simpatičnošću i vedrinom, dobro se zafrkava i snimanje ovog spota bio nam je pravi užitak.’

‘Jedva čekamo prigodu da ponovimo nešto slično’, istaknuo je Frano, dok je ostatak ekipe iz banda, Rok, Robert i Damir odobravao njegove riječi.

Sa druge pak strane atraktivna i uvijek zanimljiva Nives Celzijus uzvratila je komplimentima Tarapana bandu i izrazila zadovoljstvo novom pjesmom ali i suradnjom s Dušanom Bačićem, ‘Nakon ‘Karanfila’ i ‘Bjondine’ publici predstavljam, uvjerena sam, novi klupski hit. Ponosna sam što je Dušan odabrao baš mene za duet sa Tarapana Bandom, svojim novim projektom kojem predviđam brzi uspjeh. Dečki iz benda su toliko ugodni da mi je ovo jedna od najljepših suradnji do sada. Pjevač Frano jako je sladak i uvjerena sam da će ga djevojke obožavati. Pravi je šarmer; eto odmah se svidio i mojoj mlađoj sestri čim ga je upoznala na snimanju spota’.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend