Take That i Robbie Williams kreću na turneju

S Robbiejem Williamsom u postavi nakon 15 godina izbivanja, britanska skupina Take That objavila je danas da kreće na turneju koja uključuje 20 koncerata, a interes za novi album nagovješćuje da će on zavladati božićnim top ljestvicama.
Turneja po Europi i Velikoj Britaniji bit će prva u kompletnom sastavu od 1995., a članovi grupe najavili su da će dijeliti svlačionicu baš kao u doba dok su bili najpopularniji ‘boy band’ u svijetu. “Uvijek smo dijelili svlačionicu. I nastavit ćemo tu tradiciju”, rekao je Williams, koji se ranije ove godine vratio grupi.

I dok je njegova solo karijera posljednjih godina propadala, Take That, koji se bez njega ponovo okupio 2005. godine, krenuo je stopama stare slave.
Prva postaja turneje bit će 30. svibnja u Sunderlandu na sjeveru Engleske, a nastavit će se po europskim gradovima u srpnju, među ostalim u Milanu te po Skandinaviji i Njemačkoj. U rasporedu se zasad ističu četiri koncerta zaredom u Manchesteru i jednako toliko na londonskom Wembleyju. (tportal.hr)