Sud odlučio: Nina Kuluz mora predati ocu malenog Cesarea

Zahtjev Nine Kuluz da se ovrha njezinog malenog sina Cesarea odgodi pravomoćno je odbijena. Morat će ga predati ocu Talijanu Alessandru Avenatiju.

 

Nakon što je odbijena odgoda ovrhe pravomoćno bi trebao uslijediti novi dogovor roditelja o predaje Cesarea ocu, piše net. hr. 
Naime, zahtjev Nine Kuluz, majke malog Cesarea da se ovrha djeteta odgodi, pravomoćno je odbijen. Njezin sin pripast će ocu Talijanu Alessandru Avenatiju.

Odluku je donio Županijski sud u Zagrebu kojem se Nina Kuluz žalila nakon što je rješenje o odbijanju odgode ovrhe, odnosno predaje sina ocu, donio i Općinski sud u Splitu.

Prošli mjesec zahtjev za odgodom ovrhe podnio je odvjetnik Nine Kuluz u jeku prosvjeda na kojem su stotine ljudi došle dati podršku dječaku i njegovoj majci. 

Nakon što je odbijena odgoda ovrhe pravomoćno bi trebao uslijediti novi dogovor roditelja o predaje Cesarea ocu. Prema inicijalnom sudskom rješenju Nina Kuluz i Alessandro Avenati dobili su zajedničko skrbništvo nad Cesareom uz pravo majke da ga viđa svaki dan. 

(24sata.hr)