Zamjenik ministra obrane BiH Slaven Galić na svečanom otvaranju”Jadranske vojne i zrakoplovne izložbe i konferenciji – ASDA 2024″

Izaslanstvo Ministarstva obrane i Oružanih snaga BiH, zamjenik ministra obrane, Slaven Galić i brigadir Martin Pažin, zapovjednik Prve pješačke (gardijske) pukovnije Oružanih snaga BiH nazočilo je svečanom otvaranju “Jadranske vojne i zrakoplovne izložbe i konferenciji – ASDA 2024, održanom u četvrtak, 13.06.2024. godine u hotelu Westin, u Zagrebu, Republika Hrvatska.


Pored izaslanstva Ministarstva obrane BiH, svečanosti je nazočio veliki broj stranih izaslanstava i
visokih dužnosnika zaduženih za obrambeni sektor i opremanje vlastitih oružanih snaga. Sudjelovanje na ASDA-i 2024. prijavilo je preko stotinu izlagača naoružanja i vojne opreme, kao i brojna strana izaslanstva visokih vojnih i državnih dužnosnika. Nakon svečanog otvaranja, izaslanstvo MO i OS BiH je obišlo izložbeni prostor. Predviđeno je da, nakon izložbe ASDA, zamjenik ministra obrane BiH Slaven Galić sa izaslanstvom OS BiH održi i bilateralni sastanak sa visokim predstavnicima Ministarstva obrane Republike Hrvatske.