Severinino vrhunsko izdanje u spotu za novu pjesmu Hazarder

Severina je danas premijerno objavila novi singl – Hazarder. Riječ je o videospotu koji prikazuje Severinu u njezinom najboljem izdanju do sada, a kojeg prati vrhunska produkcija.
U pjesmi i videospotu pojavljuje se i Leon, talentirani mladi muzičar, za kojeg Severina nije štedjela riječi hvale.

Pjesma je nastala prije dvije godine i bila mi je slatka, ali tek kad je Leon otpjevao svoje dijelove i kad smo snimili spot, kojeg je maestralno režirao Lazar Bogdanović, ona je dobila pravi smisao. Zahvaljujem svima koji su sudjelovali u spotu i obećavam da sa sljedećim spotom ide i album, koji je odličan i pravi nasljednik albuma ‘Dobrodošao u klub, izjavila je Severina, a zadovoljstvo zbog saradnje nije krio ni Leon

Velika mi je čast biti dio ‘Hazardera’ i surađivati sa Severinom. Ovim duetom, moj san se počeo ostvarivati i nadam se da sam svojim sudjelovanjem doprinio ovom velikom glazbenom projektu.

Pjesma ‘Hazarder’, peti singl s nadolazećeg albuma, koju potpisuju Filip Miletić i Miloš Roganović, premijerno će biti izvedena ovog petka, 22. septembra, na najvećoj regionalnoj muzičkoj manifestaciji – Rujanfest, kao i dosadašnje nove pjesme s albuma – ‘Kao’, ‘Otrove’, ‘Mrtav bez mene’ i ‘Kuda za vikend’.

Izvor: klix.ba