Glazbene vijesti

Na Silvestrovo je Severina od Rozge skuplja čak tri puta…

U novo desetljeće će brojni hrvatski glazbenici ući zabavljajući svoje obožavatelje. Jelena će tako zapjevati u rodnom Splitu, Severina u Poreču, Novi fosili i Prljavo kazalište u Zagrebu, Šuput u Umagu…

Bliži se najluđa noć u godini, i dok će rijetki estradnjaci dočekati 2020. u krugu obitelji i prijatelja, ostali će zapjevati na Silvestrovo i tako napuniti džepove.

Jedna od njih je i Jelena Rozga (42), koja će posljednji dan u godini pjevati u rodnom Splitu. To će joj, kako neslužbeno doznajemo, povećati budžet za 20-ak tisuća eura, odnosno oko 150.000 kuna. Ona je lošije prošla od druge Splićanke, Severine Kojić (47), koja će za nastup u Poreču dobiti 462.500 kuna. Grad će joj dati 115.625 kuna, dok će preostala tri dijela honorara pokriti suorganizatori.

Foto: Privatni album

– Prva želja u 2020. već mi se ostvarila. Naime, na ovo Silvestrovo moj sin i ja bit ćemo zajedno – rekla je Seve nedavno u intervjuu za Gloriju. Kad je u pitanju glavni grad Hrvatske, Zagrepčani će Staru godinu ispratiti uz Nove fosile, a nakon toga nastupa Prljavo kazalište.

Foto: Marko Dimic/PIXSELL

– Ukupni troškovi organizacije dočeka (najam pozornice i tehnike), koji uključuju i honorare izvođača, iznose 700.000 kuna – odgovorio nam je Grad Zagreb na naš upit. Svatovska pjevačica Maja Šuput Tatarinov (40) skakat će na pozornici u Umagu, a cijena njezina nastupa navodno je oko 260.000 kuna.

Foto: Instagram

Dubrovnik će za Parni valjak i Miju Dimšić (27) dati oko pola milijuna kuna, dok će Opća opasnost uzeti od Osijeka “samo” 50.000 kuna. Na riječkom Korzu nastupit će Nina Badrić i Dubioza kolektiv, što će grad stajati oko 400.000 kuna.

(24sata.hr)

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend