Robbie Williams – u prodaji novi album najvećih hitova – In And Out Of Consciousness

Robbie Williams obilježava  20 godina glazbene karijere sveobuhvatnom kolekcijom najvećih hitova “In And Out Of Consciousness – The Greatest Hits 1990 – 2010”, na kojoj se nalazi čak 39 pjesama.

Među njima je svakako najatraktivniji novi singl ‘Shame’ koji je Robbie potpisao i snimio zajedno sa bivšim kolegom iz Take That, Garyjem Barlowom  i koji je u međuvremenu postao novi hit singl ovog popularnog pjevača. Ovo je prvi put da su njih dvojica ikada snimila i izvela duet, kao i prvi put da su zajedno napisali pjesmu, od Robbijeva odlaska iz Take That 1995. godine.
Kolekcija najvećih hitova “In And Out Of Consciousness – The Greatest Hits 1990 – 2010”,  već prvi tjedan prodaje zasjela je direktno na prvo mjesto ljestvice albuma u Britaniji i Njemačkoj, a od sada je u prodaji i u Hrvatskoj. Ukupno ovo je njegov deveti #1 album u Britaniji, i trenutno drugi najbrže prodavani album godine.

‘Hvala vam svima. Stvarno ste fantastični. Nisam mogao zamisliti bolje obilježavanje 20 godina karijere’, rekao je Robbie, sretan zbog svog novog uspjeha.

Album donosi definitivni pregled najvećih uspjeha karijere jedne od najvećih superzvijezda koje su se pojavile u posljednjih 20 godina.  Od ‘Everything Changes’ s Take That, preko njegove verzije klasika Georgea Michaela ‘Freedom’, pa sve do antologijskih ‘Angel’ , ‘She’s The One’ i ‘Feel’, te novih pjesama ‘Shame’ i ‘Heart & I’ niže se hit za hitom, čime se malo koji izvođač može pohvaliti.

Ovo izdanje dostupno je u formatu dvostrukog cd-a, zatim u trostrukom deluxe izdanju koje donosi b-strane singlova i raritete, te konačno šesterostrukom ‘Ultimate’ izdanju koje uključuje i kompletnu Robbijevu kolekciju video spotova i audio snimku nastupa u Berlinu  2005. godine koja do sada nije bila objavljena . Do kraja godine Robbie se sprema objaviti i luksuznu koleciju svih svojih dvd-a, o čemu ćemo vas uskoro i više informirati.

Robbie je do sada prodao preko 57 milijuna albuma i 11 millijuna singlova, rušeći iz izdanja u izdanje rekorde prodaje. Iza njega je čak 7 No 1 UK albuma, što prevedeno znači da je najprodavaniji solo izvođač u povijesti britanske glazbene scene, za što je i dobio priznanje na ovogodišnjim Brit Awards. Robbie je osvojio čak 16 Britsa, više nego bilo koji izvođač od kada se nagrada dodjeljuje, uključujući posebnu nagradu za pjesmu  ‘Angels’ koja je proglašena najboljim singlom u zadnjih 25 godina.

Popis raznih drugih nagrada uključuje Guinnessov rekord za najbrže prodavane karte za koncert, kao i rekord za najveći  open-air koncert u UK povijesti u Knebworthu 2003. godine.

O svom novom izdanju Robbie Williams kaže: “Nevjerojatan je osjećaj slušati ovaj album i shvatiti da je iza mene već 20 godina snimanja glazbe i sviranja koncerata. Ono što je super sa ovim albumom je ne samo da je on proslava moje dosadašnje karijere, već je on most u njezinu budućnost. Činjenica da dio budućnosti, uključuje i jedno ime iz moje prošlosti, još više me veseli.” (mtv.com.hr)