Radio Aktiv i Martina Geber Geby snimili su videospot singla “Ovo nije san”

Spot je snimljen u zagrebačkom klubu “Shock Show Industry”, poznatijem kao “Katran”, za režiju i scenarij je zaslužan Jura Troje, spot je snimila i montirala Mateja Ilijašev, a koreografija i ples su djelo Sare Piljek.

Pjesma “Ovo nije san”, u kojoj je pulsko-zagrebački sastav ostvario svoju prvu vokalnu suradnju, ugostivši ovogodišnju dobitnicu Porina, Martinu Geber – Geby, je treći singl s hvaljenog albuma “Stvarnost između reklama” (Aquarus Records / Spona, 2015.). Uz već prepoznatljivu puhačku sekciju, bend po prvi puta koketira sa zaraznim disco i funky ritmovima koji pokreću vaše noge, ruke i glave.

Pjesma je intimnijeg karaktera, a govori o svakodnevnim osobnim unutarnjim borbama i dilemama te vjerujem da će se mnogi slušatelji pronaći u njoj. – rekao je autor pjesme Brane, pjevač i gitarist benda.
Radio Aktiv je još 2011. godine, kao demo bend, privukao pažnju na sebe pobjedama na dva najveća hrvatska demo festivala – “HGF demo festival” i “HR demo klub”. Debitantski album “Grije nas isto sunce” (Aquarius Records / Spona, 2012.) je opravdao očekivanja publike , kritike i struke te Radio Aktivu donio nominaciju za “Porin” u kategoriji “Najbolji novi izvođač” 2013. te “Fender Mega muzika” nagradu za najbolji mladi bend iste godine. Aktualnim albumom “Stvarnost između reklama” dodatno su podignuli kvalitetu glazbe i produkcije, primili zaslužene pohvale publike i kritike, a singlovi “Isto sunce” i “Jure, žure” su zauzeli vodeća mjesta na brojnim nacionalnim i regionalnim radijskim postajama, a nekoliko tjedana su boravili i na “TOP 40”, službenoj nacionalnoj listi najemitiranijih singlova.

Izvor: soundguardian.com