Ponovno okupljanje kultne ženske grupe? Pop diva u tajnosti planira novi pothvat

Uspjeh povratničke turneje britanske ženske pop-grupe “Spice Girls” nadahnula je, prema pisanjima stranih medija, Beyonce da razmisli o okupljanju cura iz benda “Destiny’s Child”.

Michelle Williams, Kelly Rowland i Beyonce su nakon napuštanja sastava 2006. godine razvile uspješne solo karijere, a izvori za The Sun tvrde da Beyonce već duže vrijeme čezne za ponovnim okupljanjem ove skupine.

– Ona misli da ne postoji bolji trenutak od 2020. godine za ponovno okupljanje, kada će obilježiti dvadeset godina od postojanja najvećeg svjetskog ženskog benda – rekao je izvor i pritom dodao da je Beyonce uvidjevši uspjeh “Spajsica” poželjela to replicirati – ali veće i bolje.

– Beyonce se nalazi s Kelly i Michelle već neko vrijeme i raspravljaju što mogu napraviti. Rano je reći, ali žele snimiti novu glazbu i objaviti ju uz već postojeće hitove – poručio je izvor i otkrio da grupa navodno planira datume za Europu, u Ujedinjenom Kraljevstvu.

Zasad, nema službenog komentara članica grupe. Zadnji put su nastupale zajedno u 2005. kad su se kao gošće iznenađenja pojavile na Coachelli i tijekom Beyoncinog nastupa na Superbowlu.

(www.vecernji.ba)