Pjesma “Zapleši sa mnom” osvojit će srca budućih mladenaca

Od malih nogu vezan je uz glazbu, a sada su se poklopile sve zvijezde pa se Vedran Roguljić, član klape Iskon, odlučio javnosti prvi put predstaviti kao samostalni autor i izvođač svojom ljubavnom pop-baladom!

Vjerujemo da će njegova pjesma “Zapleši sa mnom” osvojiti srca budućih mladenaca.

“Zapleši sa mnom” autorsko je djelo poznatog Dugoraćanina Vedrana Roguljića, dok je za aranžman zaslužan Leo Škaro. Lagani ritam i ljubav kao vječna inspiracija poslužili su ovom autoru da u glazbeni korpus doda još jednu lijepu priču.

Vedran je inače prvi put došao u doticaj s glazbom doista rano, već s osam godina, kada je upisao glazbenu školu – instrument gitaru. Priznaje da je osjećao poriv za pozornicom premda je predavao gitaru u glazbenoj školi: “Zov pozornice i zabavne glazbe bio je jači, a jedno i drugo ne uspijevam stizati. Nakon dvije godine rada dao sam otkaz u osnovnoj glazbenoj školi pa zato svu svoju energiju usmjeravam u zabavnu glazbu”. 

Osim što pjevam u klapi Iskon, bavim se skladateljskim radom. Tekst i glazbu napisao sam prije par mjeseci i odlučio sam se odmah da ona bude ta s kojom ću se predstaviti publici prvi put kao samostalni izvođač i autor. Spot je snimio i montirao Leo Bartulica. Lokacije na kojima je sniman su Crkva sv. Josipa u Dugom Ratu (zahvale župniku don Boži Čubeliću što je ustupio crkvu za potrebe snimanja), staro selo Duće te Velika plaža u Omišu” – izjavio je Roguljić.

Prekrasni stihovi, sigurni smo, zavrtjet će se i na brojnim vjenčanjima jer pjesma govori o povezanosti i odanosti dvoje zaljubljenih, što je spotom prikazano na izvrstan način! Dalmatinske lokacije, osmjesi, more, sreća, ma što je čovjeku više potrebno. I zato zaplešite s Vedranom Roguljićem!