On je zloćko, a ne zločinac

Nakon trogodišnje stanke i novih “duhovnih iskustava” imotski reper Ante Cash predstavlja novi album simboličnog naziva, “Zloćko, a ne zločinac”.
Na prvom albumu se nalazi deset pjesama među kojima su hit singlovi kao “Vakula”, “Milena”, “Vatreni zmajevi”, ” Božićna”, ali i ranije uspješnice poput “Danke Deutschland”, “Cigla je stigla” i “Stiglo je ljeto” te 9 video spotova, da se uz glazbu dobije i slika.
Glazbu i tekst za većinu pjesama potpisuju Natko Smoljan i Ante Cash. Aranžmani su također povjereni Natku Smoljanu, a čast da potpiše jednu pjesmu imao je Pave Ruić.
Na novom Cashovom albumu nalazi se veliki broj gostiju, pa je tako ostvarena uspješna suradnja s renomiranim glazbenicima i umjetnicima kao što su: Saša Antić, Postolar Tripper, Shamso69, Zebrax, Nezavisni intelektualci te klapa Šibenik iz Zadra.
Drugi CD sadrži odlični album iz 2012. godine, napravljen je s bendom i sada doživljava reizdanje i reinkranaciju koja će mu donijeti nepredvidljivu slavu. Potpisuju ga Ante Cash i Zebrax, a sadrži 12 pjesama, među kojima se ističu “Tamo da putujem” u suradnji s Arsenom Dedićem, “Mostarska”, “Sretna nova 1984.” i mnoge druge uspješnice koje Casha svrstavaju u vrh hrvatske reperske scene. Glazbu potpisuju Ante Cash i Erol Zejnilović, tekst Ante Cash, a aranžmane dvojac iz Elementala Erol Zejnilović i Luka Tralić Shot.
(VL)