Glazbene vijesti

Oliver Dragojević u dvorani Royal Albert Hall 19. travnja od 20 sati

Jedan od najznačajnijih glazbenika i pjevača Hrvatske, gospodin Oliver Dragojević, 19. travnja ove godine će održati, po svemu, povijesni koncert u svjetski uglednoj dvorani Royal Albert Hall.
Pred auditorijem koji zna cijeniti vrhunsku glazbu, Oliver će izvesti svoje najljepše pjesme. Koncert u Londonu, Oliver Dragojević u artističnom smislu zaokružuje svoju prebogatu karijeru, dok će to istovremeno biti izvrsna prilika da britanskoj i svjetskoj publici bude prezentiran ponajbolji dio hrvatske glazbene baštine. Mnogi uspjesi doveli su ga do ovog nastupa, i to u dvorani gdje nastupaju najveće svjetske zvijezde, a kojim će Oliver definitivno zakoračiti u mnogima nedostižno područje antologijskih dosega naše glazbene, ali i opće kulture.
Stoga osim uživanja u ljepotama britanske prijestolnice, „neizbježnom shopingu“ i poznato otkačenom engleskom humoru, također želite biti dijelom hrvatske glazbene povijesti – ne propustite ovu rijetku i jedinstvenu priliku. Oliver Dragojević, taj „zimzeleni bard“ naše glazbene scene, taj nepresušeni izvor istinski „lipe pisme“… u Londonu ipak treba i Vašu podršku.
Pružite mu je – zaslužio je to!

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend