Novi singl Tonyja Cetinskog ‘Od trnja do zvijezda’

Jedna od najvećih glazbenih regionalnih zvijezda, Tony Cetinski svojoj brojnoj publici u posljednje vrijeme priprema mnoga iznenađenja.
Jedno od njih je i novi singl naziva ‘Od trnja do zvijezda’, koji i službeno plovi regionalnim radijskim eterom. Poznavajući Tonyja, ne sumnjamo kako neće puno proći, a da singl osvoji osim publike i top liste.

Kao i na prethodnom singlu ‘Vjera Nevjera’, tako je i na novom singlu glavni krivac za nastajanje glazbe i teksta, kao i aranžmana hit maker Miro Buljan, dok su zajedno Tony i Miro potpisali produkciju.
Sam Tony Cetinski izvršni je producent cijele priče koja nosi naziv ‘Od trnja do zvijezda’.

‘Osjećam da će ljudi prihvatiti ovu pjesmu i da će je pjevušiti dok se voze u autu, kuhaju ručak i da će u svakom trenutku biti rado slušana. Pjesma ima zvuk osamdesetih, izuzetno je radiofonična, a što se tiče tekstova, nekako smo sve stariji i zreliji, pa je i logično da se trudimo što više da bude bolje.
Trnoviti put je nešto što je dobro, ali pod uvjetom da se put ne završava u povratku natrag, ali o tome i pjesma govori’
, rekao je Tony Cetinski

Osim što je predstavio novu pjesmu Tony je u posljednjim pripremama oko velike koncertne turneje koja kreće 05.03. u beogradskoj Kombank Areni, a 72 sata kasnije sve se nastavlja u zagrebačkoj Areni 08.03. na sam Dan žena.

Nakon Zagreba, u subotu 12.03. Tony će zapjevati u dvorani Gradski vrt u Osijeku, dok će 17.04. koncert održati u dvorani Spens u Novom Sadu. Split i Spaladium Arena na rasporedu su 29.04.

Koncerti Tonyja Cetinskog su glazbeni događaj za sve generacije, koji se ne propušta. Da se traži karta više, odavno je već poznato, a Vi na vrijeme osigurajte svoju ulaznicu za jedan od spomenutih koncerata.
Ulaznice za sve koncerte Tonyjeve nadolazeće turneje potražite putem sustava Eventim.