Glazbene vijesti

Novi singl Borisa Režaka “Vjeruj mi na riječ”

Hayat Production s ponosom predstavlja još jednu muzičku saradnju, ovoga puta sa kantautorom mlađe generacije Borisom Režakom. Poslije povratka u velikom stilu sa singlom “Anđeo na ramenu”, koji je već našao put do slušatelja, Boris Režak predstavlja nam singl “Vjeruj mi na riječ”.
Prelijepa ljubavna balada “Anđeo na ramenu” kroz note i tekst ispričala je jednu posebnu priču, a nova će biti ispričana kroz pjesmu “Vjeruj mi na riječ” koju Boris sam autorski potpisuje. Početkom nove godine predstavit će i spot za novi singl, u kojem će također potpisati režiju i montažu sa svojim, kako kaže, najbližim saradnikom Bojanom Bojovićem.
– Spot je sniman na više lokacija. Rad u studiju bio je jako prijatan, kao i na ulicama Beograda, gdje smo se ipak malo i smrzavali – priča Režak.
Za ovaj spot angažovao je i glumce lutkarskog pozorišta “Pinokio”, da bi imao i određenu umjetničku vrijednost, a na malim ekranima možemo ga očekivati za nekoliko dana. Boris će pjesmu „Vjeruj mi na riječ uskoro predstaviti i na makednoskom jeziku.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend