Glazbene vijesti

Nova koncertna poslastica Nede Ukraden uz najavu nove pjesme i spota!

Brojni obožavatelji glazbene dive, Nede Ukraden, u Zagrebu i okolici, u vikendu pred nama doći će na svoje.

Naime, u subotu, 9.11., na rođendanskom koncertu West Gate-a, Neda će održati pravo koncertno druženje, s početkom u 19h!

Sve spomenuto odlična je pozivnica za još jedan nezaboravan vikend i druženje s omiljenom glazbenicom.

Čuti neke od najvećih hitova iz pedesetogodišnje karijere, nešto je što se nikako ne propušta.

Osim što je itekako koncertno aktivna, Neda se posvetila snimanju novih pjesama, a kako je sama najavila i s obožavateljima podijelila, pred nama je uskoro nešto lijepo i novo.

‘Ovih dana sam uglavnom u studiju na snimanju čak tri nove pjesme, koje spremam, kako bi pred Novu godinu obradovala svoju publiku! Dvije su nastale u suradnj s mojim provjerenim autorima Dušanom Bačićem i Bojanom Vasićem, a treća će biti jedno iznenađenje, s potpuno mladom ekipom!
To će biti jedan mini album! Nadam se da će publika podjednako uživati u prekrasnoj baladi, kao i u modernim novim pjesmama. Naravno, pjesme će doživjeti i svoje video izdanje. Prvo snimanje odradili smo ovih dana za baladu pod radnim nazivom” Nije pošteno” u prekrasnom ambijentu dvorca Principovac i Iločkim vinogradima.
Uživali smo u prelijepim predjelima, vinogradima kao i interijeru Iločkih podruma. Pjesme će biti puštene u eter krajem godine, taman dovoljno da u Novoj godini svi zajedno, zapjevamo neku od mojih novih pjesama!, istaknula je Neda Ukraden
.

Lokacija za snimanje, ovoga puta bio je prekrasan dvorac Principovac, koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a uz to tu su i posebni Iločki podrumi, za koje se vežu posebne priče.

Zlatni jubilej, kada je karijera u pitanju nešto je čime se rijetki mogu pohvaliti, a Neda Ukraden, jedna je od onih koji žive upravo takvu priču.
Ljubav između njezine publike i nje, nešto je što traje godinama, a upravo ta ljubav dodatna je inspiracija i motivacija da bude još bolja u onome što radi, kako često i sama zna istaknuti.

Neda Ukraden, subota, 9.11., od 19h, rođendanski koncert West Gate-a!

Za sam kraj, dok čekamo novu pjesmu, prisjetimo se posljednjeg singla ‘Najteže je kad se rastaje’, za koji je video snimljen u Nedinom rodnom Imotskom

Foto: Privatni album Neda Ukraden

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend