“Nismo rekli ne” – novo ljetno glazbeno osvježenje grupe Flyer

Nakon velikog radijskog hita “Jednostavnije”, grupa Flyer nastavlja s predstavljanjem ljetnih glazbenih poslastica i veselih ritmova.

Sreća, ljubav, ljeto, oblaci, riječi su koje je objeručke prihvatila nova pjesma “Nismo rekli ne” koja će se naći na nadolazećem četvrtom studijskom albumu. Kao i na prošlim singlovima pjesmu glazbeno i tekstualno potpisuje klavijaturist Flyera Mario Kovač, cijeli bend je radio aranžman, a produkciju Goran Martinac iz Croatia Records Studija.

Flyer su ovoga puta ugostili Igora Pavlicu na trubi i Ivana Kovačića na saksofonu koji su cijeloj pjesmi dali još bolji ugođaj.
Spot je režirao i montirao Dinko Pasini iz Klikam studija, a sniman je na pisti Zrakoplovno-tehničkog centra u Velikoj Gorici. Flyer su se tako našli na domaćem terenu, poletjeli su stazom beskraja i odveli nas na neko ljepše mjesto. 

Ljeto još nije prošlo i ljeto ne može proći bez Flyera koji će se uskoro po četvrti put popeti na pozornicu CMC 200 Slavonija festa u Slavonskom Brodu. Nastupaju glavne festivalske večeri, u subotu 31. kolovoza, a tvrđava Brod savršeno će se uklopiti u njihove vesele glazbene boje i sjajan glas pjevačice Petre Kožar.