Nikad ljepša Fani Čapalija u novom spotu klape Rišpet ‘Kad iman tebe’!

Nakon velikog uspjeha s hitom ‘Šta mi ljube oćeš kazat‘ klapa Rišpet nastavlja “niz” odličnih pjesama novom uspješnicom naziva ‘Kad iman tebe‘.

Ponovno je riječ o veseloj dalmatinskoj pjesmi ljubavne tematike, uz koju nam društvo iz Rišpeta odmah prezentira i odličan video spot, koji je ljepotom dodatno ‘začinila’ bivša Miss Hrvatske i miss Europe, prekrasna Fani Čapalija.

U predivnoj narančastoj haljini, četrdesetdvogodišnja Fani pokazala je kako joj na ljepoti i liniji mogu zavidjeti i puno mlađe kolegice.

Skladatelj klape Rišpet, Pero Kozomara, na tekst Jasmina Tursića, i ovoga puta se odlučio za veseliju pjesmu koju će Rišpet uvrstiti u svoj repertoar, ‘Nadam se kako će se i ova pjesma svidjeti našoj publici koje je svakim danom sve više – na Facebooku nas trenutno prati preko 50,000 fanova, a na brojnim koncertima koji su za nama, impresionirali su nas svojom brojnošću i poznavanjem svih tekstova.

‘Jer kad iman tebe, ka’ da moj je cili svit, samo u tvom zagrljaju vridilo bi mi umrit’, novi je refren koji vjerujemo da će brzo upamtiti’, objasnio je Kozomara.

Kad iman tebe‘ klape Rišpet i Fani Čapaliju u glavnoj ulozi pogledajte na https://youtu.be/Fi4uiVvIBXs

Klapa Rišpet u izdanju Hit Recordsa izdala je i posljednji studijski albumReći ćeš mi fala‘, koji je postigao odličnu prodaju, te se još uvijek nalazi na listi među 30 najprodavanijih hrvatskih albuma.

Rišpet, predvođen legendarnim frontmenom Ivom Amulićem, možete pogledati uživo na ovim mjestima do kraja godine:

17.11. Slovenija, Strunjan (šator)

09.12. Krapina, Ilir bar

15.12. Fly bar, Varaždin

16.12. Ivankovo, Trg

23.12. Pula, Istarsko narodno kazalište

31.12. Novi Vinodolski, Trg