Nermin Puškar predstavio novu pjesmu “Ti si na redu”

Nermin Puškar svojoj publici poklanja novu pjesmu “Ti si na redu”, nakon uspješnog singla “Savršeno”, gostovanja na koncertima Parnog Valjka u Areni Pula, Areni Zagreb, te nizom uspješnih regionalnih koncerata sa Zagrebačkom filharmonijom.

“Ti si na redu” novi je singl koji kroz osvježeni retro zvuk jasno naglašava senzibilitet i put kojim je autor odlučio krenuti.

I dalje glavni izbor i okosnica Nerminove studijske ekipe su Dado Marinković na bubnju i Jani Hace na basu, su uz producenta Mahira Sarihodžića, a autor video spota je poznati BiH/SLO višestruko nagrađivani režiser Slobodan Maksimović čiji film “Kapa” trenutno obara rekorde gledanosti u kinima širom regije.

Slobodan uz ulogu scenariste i režisera ovog puta preuzima i ulogu direktora fotografije, što uz činjenicu da su svi kadrovi snimljeni sa mobitelom iz ruke autora ovaj video čini zaista jedinstvenim.

Uz Nermina u spotu se pojavljuje i plesačica Sandra Anais koja je svojim upečatljivim i emocionalno nabijenim modernim pristupom snažno obilježila dojam cijelog spota, koji je snimljen u Piranu i na obalama Ankarana.

Singl “Ti si na redu” nepretenciozno najavljuje i novi album sa porukom, da pozitivna perspektiva može biti inicijativa svakog pojedinca i da samo kroz ljubav i toleranciju možemo promijeniti svijet na bolje.