Neda Ukraden blokirala promet i dobila posebno priznanje za doprinos diskografiji!

Kako i priliči najvećima i onima koji su godinama na vrhu glazbene scene, jedinstvena Neda Ukraden promovirala je novo glazbeno izdanje uz crveni tepih, ruže, kao i neizostavan šampanjac i jagode.

U društvu brojnih kolega, prijatelja, obitelji te mnoštva obožavatelja, zbog kojih je u jednom trenutku bio blokiran i promet, Neda je promovirala trostruki cd s pedeset najljepših pjesama, koje su se nalazile na njenim najuspješnijim albumima u izdanju Jugotona.

Tom joj je prigodom uručeno i posebno priznanje za izuzetan doprinos diskografiji, jer Neda Ukraden je najtiražnija ženska pjevačica nekadašnjeg Jugotona svih vremena.

‘Jednom riječju, veliko hvala svima. Bila sam uistinu ugodno iznenađena nagradom. Sve skupa sam jako emotivno doživjela, i zaista sam počašćena što sam dobila jedno takvo priznanje, jer ipak sam sa svojom tadašnjom izdavačkom kućom ostvarila predivne rezultate i snimila pjesme koje su i danas, nakon toliko godina, najveći hitovi’, kazala nam je Neda.

U godini kada slavi dijamantni jubilej, odnosno nevjerojatnih pedeset godina izuzetne karijere, Neda Ukraden, čiji aktualni album ‘Terapija‘ u izdanju Hit Recordsa i pjesme s njega, i dalje ruše sve rekorde slušanosti, najavljuje i velike koncerte u Zagrebu, Sarajevu i Beogradu.

Sve novosti o predstojećim koncertima u Zagrebu, Sarajevu i Beogradu, kojima će obilježiti pedeset godina nevjerovatne karijere, saznajte na službenoj facebook stranici Nede Ukraden ili putem društvenih mreža Hit Recordsa.