„Ne lomi mi srce“ još je jedan siguran hit Maje Šuput

Prije nešto više od mjesec dana Maja Šuput je na spektakularan način promovirala svoj novi album Showgirl, ali i obznanila kako je postala regionalno zaštitno lice branda Ipanema.

Otputovala je u daleki Rio de Janeiro kako bi snimila novi spot za singl „Ne lomi mi srce“, pod redateljskom palicom IDJ Videos. Maja se pobrinula i za njegovu odličnu najavu pa je na društvenim mrežama redovito objavljivala atraktivne slike iz Brazila, kao i slike zgodnog brazilskog manekena Rafaela Porphirio koji je s njom u spotu, čime je nerijetko podizala medijsku prašinu.

Nakon Lopova koji je još uvijek najslušanija pjesma u klubovima i na koncertima u Hrvatskoj i regiji, možemo reći da će i novi singl i video snimljen u Brazilu postati apsolutni „must have„ 2016. godine.

„Ne lomi mi srce“ još je jedan siguran hit autora Natka Smoljana Nace, Faye i Ivana Dražića, te pun pogodak za najangažiraniju hrvatsku pjevačicu, kojim je najavila još jednu uspješnu godinu.

Maja poručuje da je na video snimljen u Brazilu iznimno ponosna i sigurna je da će gledateljima prenjeti energiju i strast Brazila, pa će na prve taktove pjesme zaplesati i zapjevati sa njom.