Mišo Kovač izašao iz bolnice: Osjeća se dobro

Nakon nekoliko dana provedenih na Odjelu pulmologije u bolnici u Splitu glazbenik Mišo Kovač pušten je kući.

Njegova supruga Lidija ovog vikenda je rekla kako je na Odjel pulmologije KBC-a Split primljen s dijagnozom suspektne upale pluća, a kasnije se ispostavilo da se ipak ne radi o upali pluća, te je dodala kako je sretna što će njezin suprug nakon terapije antibioticima biti pušten kući.

Iz bolnice se glazbenik vratio u kuću svojih prijatelja u Podstrani, gdje živi već nekoliko mjeseci. Njegov prijatelj, glazbeni menadžer Ivica Bubalo za Dalmatinski portal je o Mišinom zdravstvenom stanju nakon izlaska iz bolnice kratko rekao:

– Osjeća se dobro. Legendarni glazbenik u bolnici je završio 25. studenog, na dan kada je objavljen spot koji je snimio sa Sašom Antićem za prepjev svoje pjesme “Ja ne mogu drugo nego da je ljubim” koja u novoj varijanti nosi naziv “Ja ne mogu drugo nego da ga volin” i posvećena je Hajduku.

Ovo je bio drugi put da je legendarni glazbenik završio u bolnici, prvi put je to bilo sredinom listopada kada je Mišo primljen na Odjel za plućne bolesti u KBC Split. Podsjetimo, i prije dvije godine je bio na liječenju u zagrebačkoj Specijalnoj bolnici za plućne bolesti gdje se oporavljao od ozbiljne infekcije pluća.

(www.vecernji.ba)