Luky novim spotom najavljuje novi album

Ovih je dana splitski kantautor i producent Luky na svojoj Korčuli završio snimanje novog videospota za singl ‘Škorcan’. Škorcan je pilot pjesma novog Lukyjevog albuma Hvala koji će Aquarius Records objaviti u prvoj polovini 2011. godine. Videospot je snimljen pod režijskom i producentskom palicom Vojana Koceića i Siniše Jakelića iz splitske producentske kuće Pilot Studio, i to u akvatoriju djevičanskog korčulanskog arhipelaga, a većina materijala snimljena je na otoku Bisače.

Radnja spota se temelji na nizu podmorskih kadrova u kojima Luky roni te na obali kao oblik metafizičkog trijumfa ljudskog duha nad prirodom. Iz izronjenih elemenata Luky sastavlja instrument na kopnu, stvarajući potom glazbu na divljem pustom otoku udaljenom od civilizacije.

‘Hvala.’ je Lukyjev treći samostalan album i završni dio trilogije o Arariti kao dobroj djevojčici s čarobnim štapićem i vjenčićem u kosi. Zatvarajući jedna vrata, Luky, koji je i ovdje u ulozi kompozitora, tekstopisca i producenta, s čak sedam brzih i četiri laganije pjesme otvara potpuno novu stranicu u svojoj karijeri. (tportal.hr)