Luka i Andrej izašli su iz kuće i nisu se vratili

Dječaci su nestali u Slavonskom Brodu u utorak, 26.rujna. Obojica su svojima rekli da idu nakratko vani, no nisu se vratili. U potragu se uključila i policija.

 

Dvojica dječaka, Luka Neno Marić (14) i Andrej Blažević (15) iz Slavonskog Broda otišli su u utorak od svojih kuća i još se nisu vratiti. Navodno su svojima rekli da će nakratko izaći. U PU brodsko-posavskoj u četvrtak su rekli da dječaci još uvijek nisu pronađeni i da ih se traži.
 | Autor :
Luka Marić visok je 176 cm. Ima kestenjastu kosu i smeđe oči. U trenutku nestanka bio je odjeven u crnu kožnu jaknu, crne traperice i crne tenisice Nike, piše 24sata.hr.
 | Autor :
Andrej Blažević (na slici u žutoj majici) je visok 180 cm. Ima smeđu kosu i plave oči. U trenutku nestanka bio je odjeven u gornji dio crne trenirke Adidas, maslinasto zelene maskirne hlače, visoke smeđe tenisice Adidas. Obojica su slabije tjelesne građe.
U slučaju da posjedujete informacije o njima molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese nestali@nestali.hr.
(www.vecernji.ba)