Kraljica tamburaške glazbe Cecilija, nagrađena zlatnom pločom za najprodavaniji album ‘Maska’

Jedna od najuspješnijih žena u svijetu tamburaške glazbe, sinoć je u prepunom Green Gold Clubu na prigodnoj koncertnoj promociji, nagrađena zlatnom pločom za najprodavaniji album tamburaških pjesama ‘Maska’ u izdanju Hit Recordsa.

Brojni prijatelji, kolege i suradnici, nisu propustili priliku biti dio ove nezaboravne večeri te podržati Ceciliju u ovom jedinstvenom trenutku. Pored Cecilije svakako treba istaknuti autorski trojac koji je najzaslužniji za uspjeh albuma ‘Maska’, Zoru Šutalo, Miroslava Škoru i Ivicu Murata, koji su također nagrađeni zlatnom pločom za svoj doprinos.

Svima njima zlatnu ploču uručila je direktorica Kristina Krajna, a sve uz par prigodnih riječi skladatelja i glavnog urednika Hit Recordsa Miroslav Rusa, koji se ovom prilikom zahvalio svima koji su sudjelovali u ovom glazbenom projektu.

U drugom djelu večeri, Cecilija je uživo pred brojnom publikom dokazala zašto je ‘Maska’ zaslužila zlatnu ploču. Uz pratnju veličanstvenih tamburaša Dyaco, Cecilija je izvedbama svojih najpopularnijih skladbi oduševila sve prisutne zaljubljenike u tamburaški glazbeni opus.

Za sam kraj, Cecilija je istaknula posebno zadovoljstvo što je baš njen album ‘Maska’ najprodavaniji u tamburaškoj glazbi, naglasivši kako je ovaj uspjeh njoj i svim suradnicima, dodatan vjetar u leđa za projekte koji su pred njima.

Diskografska kuća Hit Records još jednom čestita Ceciliji, ženi koja je promijenila svijet tamburaške glazbe i njezinim suradnicima na ovom iznimnom uspjehu.