Katy Perry – novi album 30. kolovoza

Nakon četiri izvrsna singla sa svog  prvog albuma  iz 2008. prodanog u pet milijuna primjeraka “One of the boys”, Katy Perry, dva puta nominirana za nagradu Grammy, žestoko se vraća na radio postaje sa vrućim novim singlom “California Gurls”  u kojem gostuje hip hop legenda Snoop Dogg, koji je zapalio radio postaje od kada je iznenadno izbačen  u eter prošlog vikenda .
Katy nas uvjerava da će nas osvojiti neodoljiv i jasan poziv ovog ljetnog hita da nabacimo Daisy Dukes i bikini top.  Prpošni singl — svježa evolucija Perrynog duhovitog i drskog zvuka – nastavak je njenih broj 1 singlova na top ljestvicama  “I Kissed A Girl”, “Hot N Cold”, i “Waking Up In Vegas” sa albuma „One of the Boys“. Perry, koja je rođena u Santa Barbari, napisala je  “California Gurls” inspirirana promatranjem svojih prijatelja kako luduju na Jay-Z-a i njegov pozdrav New Yorku, “Empire State of Mind.”
“Svi su držali svoja pića visoko u zraku i plesali, i ja sam pomislila, ‘Mi nismo u New York-u,mi smo u Los Angeles-u! Što je s Kalifornijom? Što sa  svom ekipom , ginom i juiceom, palmama, suncem okupanom kožom od jutra do mraka,’” prisjeća se Perry.
“Odlučila sam da moramo odgovoriti. Želim da ljudi zažele rezervirati kartu za Kaliforniju prvi puta kada čuju pjesmu! I zbog toga što je praktički nemoguće izbaciti pjesmu koja spominje gin i juice bez Snoop Dogga, Perry je unovačila rap ikonu da svojim neusporedivim vokalima pridonese singlu “California Gurls.” “Mislili smo da će to zvučati jako cool i dati pjesmi drugu dimenziju” kaže Perry. “Snoop je Zapadna obala koliko ona to može biti.”

“California Gurls” samo je djelić onoga što slijedi kada Katy izađe sa svojim novim albumom „Teenage Dream“ 30. kolovoza. Album je nasljednik Perrynog blockbuster prvijenca One of the Boys,  koji je okrunjen platinastim u SAD-u i prodan u pet milijuna primjeraka svuda u svijetu.
Album je izrodio četiri hit singla, uključujući broj 1 hitove top ljestvica nominirane za Grammy “I Kissed A Girl” i “Hot N Cold” (oba zajedno prodana u više od osam milijuna primjeraka u SAD-u),“Thinking of You” (Broj 1 na radio postajama u pet zemalja), i “Waking Up in Vegas” (2.3 milijuna prodanih primjeraka u SAD-u i broj 1 na radio postajama u pet zemalja). Perry je prodala više od 22 milijuna singlova, digitalnih izdanja i mobilnih proizvoda diljem svijeta.
Katyin uspjeh doveo je do toga da postane jedna od najzanimljivijih i najtraženijih novih izvođača u posljednje dvije godine.
Saznajte više o singlu “California Gurls” i albumu Teenage Dream, kao i više o ovoj multi-dimenzionalnoj djevojci u pokretu na stranicama:  
www.katyperry.com