Pjesme

Josipa Lisac predstavila novi spot i pjesmu “Moja magija”

Već samom najavom ulaska u studio i snimanja nove pjesme Josipa Lisac pobudila je radoznalost mnogobrojne publike. Predivan tekst autorice pjesme “Moja magija” Alke Vuice i glazba za koju je zaslužan Jani Hace osvojili su našu divu koja je s nestrpljenjem dočekala trenutak predstavljanja pjesme javnosti na mreži Hrvatskog radija.

Josipa je u današnjoj emisiji “Music Pub” Zlatka Turkalja osim o pjesmi pričala i o novom spotu koji je režirao Ljubo Zdjelarević. Uz Josipu u njemu sudjeluje i dvoje plesača, Andrea Solomun i Mario Jukić koji su pokretima svojih tijela dočarali magiju ljubavi o kojoj ona pjeva. Iako različita od pjesme “Tu” s kojom je najavila rad na novom studijskom albumu, ova je pjesma jednako oduševila Josipu koju je razveselio ponovni ulazak u studio.

“Svakoj pjesmi dajem prostora da živi svoj put, da je publika upozna i zato ne žurim sa singlovima. Pjesma ‘Tu’ je drugačija od ‘Moje magije’, ali je jednako posebna. Na njoj sam ponovo surađivala sa Skansijem i dobila priliku surađivati sa Sašom Antićem. Čini mi se kako je upravo vrijeme koje je imala zaslužno za neka lijepa priznanja koja sam dobila, Porin i nagradu za Hit mjeseca u emisiji ‘Svijet diskografije’ Zlatka Turkalja. Nadam se da će i nova pjesma biti jednako dobro prihvaćena”, rekla je Josipa.

Spot je režirao mladi redatelj Ljubo Zdjelarević koji je za radnju spota rekao: “Spot za pjesmu ‘Moja magija’ simbolički prikazuje univerzalnu ljubav u njenim najljepšim i najtužnijim trenucima, ljubav koja je jača od svega. Istu vizualiziraju dvije osobe koje padaju kroz prazan mračni prostor, pramrak, a u svojem kratkom padu doživljavaju sreću, nježnost, bespomoćnost i strah, osjećaje neraskidivo vezane uz pojam ljubavi, možda nesigurne, a možda i posljednje. Ideja za spot je došla upravo iz razloga što Josipa u našem kolektivnom svemiru predstavlja veliku, pravu ljubav koja se nikada ne završava”.

Izvor: cmc.com.hr

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend