Pjesme

Jelena Rozga napokon objavila – Udajem se

Prekrasna balada “Udajem se” novi je singl i spot Jelene Rozge.

Nakon singla “Kraljica” koji je u samo 15 dana imao više od 2 milijuna pregleda, a danas već broji preko 11 milijuna te singla “Otrove”, na red je došla laganija pjesma autora Pere Kozomare i Roberta Pilepića u aranžmanu Lea Škare. Kozomara i Pilepić autori su još jedne Rozgine balade “Ona ili ja”.

Senzibilitet koji posjeduje Jelena Rozga, njezina sposobnost da istovremeno bude nježna i krhka dok pjeva snažne i odlučne tekstove, prepoznali su autori koji Jelenu vide upravo u pjesmama sporijeg tempa.”Jelena je sjajna pjevačica koja s lakoćom može otpjevati svaku pjesmu i volim svaku njenu pjesmu u kojoj se osjeti mediteranski štih. Znamo se već dugi niz godina, znam kakve pjesme želi i s njom mi je poseban gušt raditi”, rekao je Pero Kozomara.

Spot “Udajem se” snimljen je u crno bijeloj tehnici, a radnju u kojoj pratimo Jelenine emocije ovog puta režirao je Muris Beglerović.

Uz brojne angažmane i koncerte Jelena Rozga privodi kraju i snimanje novog studijskog albuma, na radost njene mnogobrojne publike.

Izvor: cmc.com.hr

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend