Glazbene vijesti

Nova pjesma na akustičnom albumu Jelene Rozge

Jelena Rozga je otkrila drugu singl pjesmu koja će svoje mjesto pronaći na njenom željno iščekivanom akustičnom albumu. Riječ je o pjesmi „Grizem“, s legendarnog albuma “Bižuterija”.

Velik broj pjesama s drugog studijskog albuma Jelene Rozge iz 2011. godine postali su regionalni hitovi, pa je pjesma „Grizem“, na neki način, a po Jeleninom mišljenju „nepravedno“ ostala u sjenci hitova poput „Bižuterije“ . Upravo zbog toga, Jelena je odlučila nakon više od deset godina toj pjesmi dati novo ruho i mjesto koje zaslužuje.

Akustični album na kojem se nalazi 19 Jeleninih najvećih hitova uskoro će na oduševljenje obožavatelja iz cijele regije ugledati svjetlo dana, a dotad uživajte u uživo otpjevanoj i odsviranoj pjesmi „Grizem“, barem onoliko koliko je i ova velika glazbena zvijezda uživala snimajući je.

“Evo već više od deset godina „grize me“ to što ova pjesma, koju obožavam, nikada nije zasjala u svom punom sjaju. Pjesma je to koja osnažuje, nema žene koja se nije našla u situaciji da se zbog nečeg ili još gore zbog nekog, grize. Žena koja barem jednom nije težinu propale ljubavi ponijela na svojim leđima, u tišini ili javno. Postaviti granicu, ne trošiti ni minutu na nekog tko vas ne zaslužuje proces je koji se u životu žene nekako s godinama nametne. Sretna sam što u svom „portfelju“ imam pjesmu koju svakim izvođenjem kako godine prolaze, pjevam sve iskrenije“. rekla nam je Jelena.

Još je jedan izazov pred Jelenom i njenim timom. Očekuje je velika turneja pod istim nazivom kao i album, „Minut srca mog“ u okviru koje će se održati i veliki koncert u zagrebačkoj Areni, 17. prosinca, u Spltu 11.2 i u Beogradu 7.4.2023. godine.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend