Iz stare u Novu 2016. uz koncertne spektakle zvijezda Hit Recordsa!

Svima Vama koji još uvijek razmišljate o najboljem načinu ispraćaja stare i ulaska u Novu 2016. godinu, donosimo pregled najboljih Novogodišnjih koncerata u izvedbi najpopularnijih izvođača Hit Recordsa.

Glazbeni pregled Novogodišnjih spektakularnih koncerata otvaramo uz apsolutnog vladara scene i legendu Zdravka Čolića koji će odličnu godinu u kojoj je koncertnom turnejom i aktualnim albumom ‘Vatra i barut’ žario i palio regijom završiti u Crnoj Gori, točnije u Starom gradu u Budvi.

Koncert u Pulskoj areni kojim je obilježio 25 godina glazbenog djelovanja bio je jedan od najvećih glazbenih događaja ljeta, a njegovi singlovi‘Mjesečar’ i aktualni ‘Vjera Nevjera‘ poharali su top liste, regionalni kralj popa kako ga mnogi nazivaju Tony Cetinski u Novu će godinu također uvesti goste u Budvi. Tony naime 31.12. i 01.01.2016. nastupa u Hotelu Splendid.

Čovjek koji je aktualnim singlom ‘Ljubavi stara‘ i koncertima pod nazivom ‘Glazbena trilogija’ oduševljavao publiku Hari Mata Hari, posljednje sate stare godine provesti će također u Crnoj Gori, gdje će zabavljati građane i goste Podgorice.

Kralj Sevdaha Halid Bešlić u Novu će godinu već tradicionalno uvesti posjetitelje hotela Hollywood u Sarajevu. Halid će zagrijati publiku svojim najvećim hitovima ‘Sviće zora’, ‘Lavanda’, ‘Romanija’ a koje među ostalima možete pronaći na aktualnom izdanju Hit Recordsa ‘Best of Halid Bešlić’!

Najnovija prinova u brojnoj obitelji Hit Recordsa i velika regionalna glazbena zvijezda Dženan Lončarević na staru će godinu nastupiti u hotelu Palmon bay Novom Sadu, a posjetitelje će sigurni smo oduševiti i aktualnim hitom ‘Prokleto i sveto‘.

Najpopularniji regionalni rock bend Prljavo kazalište priprema pravi spektakl za sve građane i posjetitelje Šibenika. Uz zvuke evergreena poput ‘Ruže Hrvatske’ i ‘Marine’ ili aktualnog singla ‘Tamni slapovi’ popularnih Prljavaca, Šibenik će uplovit u bolju i sretniju 2016. godinu.

Kralj najbolje fešte, čovjek nepresušne energije i vrhunski zabavljač Jole na Staru godinu zabavljati će ekipu u Mostaru. Hotel Mepas u Novu će ući uz Joline hitove sa aktualnog albuma ‘Remek djelo’, a zabava će sigurni smo trajati do ranih jutarnjih sati.

Još jedan splitski glazbeni zavodnik, Giuliano, na krilima odličnog koncerta u Lisinskom kojim je proslavio dvadeset godina samostalne karijere i aktualnog hita ‘Znaš li onaj čudan osjećaj, zabavljati će goste Hotela Park u Splitu!

Sa Jadrana selimo do ravne Slavonije, točnije do Našica, gdje će u tamošnjem hotelu Park nastupiti kraljica tamburaške glazbe Cecilija čiji je album ‘Maska’ najprodavanije studijsko izdanje tamburaške glazbe.

Za odličnu zabavu u najspektakularnijoj noći u godini u najatraktivnijem zagrebačkom klubu, Green Gold Clubu, zaduženi su jedinstveni tamburaši Dyaco.

Atraktivne Učiteljice odličnim hit singlovima ‘Luda kuća’, ‘Generale’, ‘Nisam ja tvoja učiteljica’, ‘Noći u Brazilu’, ‘Nema natrag’, i aktualnim ‘Šok’ zabavljati će posjetitelje Kongresnog Trga u Ljubljani.

Još jedni odlični zabavljači popularni Baruni na staru će godinu nastupiti na Trgu u Mariji Bistrici. Riječ je o drugačijem ali posebnom ‘Dočeku Nove godine u podne’.

Jedan od najvećih regionalnih latino majstora, Željko Krušlin zajedno sa Latinom nastupa pak u BiH-a, točnije u Etno selu u Međugorju.

Dodajmo na kraju, kako će zavodljivi Igor Cukrov u najluđoj noći u godini nastupiti u klubu Točkica na Korčuli, Marijan Monić rasplesati će posjetitelje Hotela Degenija na Plitvicama, dok će Otkazani let zabavljati goste u Virovitici.