Ivana Kovač predstavlja novi singl ‘Bila boja’

Ljetna, vesela, dalmatinska – riječi su kojima Ivana Kovač opisuje svoju novu pjesmu ‘Bila boja’. Razigranim stihovima i glazbom koju su za nju napisali Denis Dumančić i Nikola Bosilj iz Mejaša, te odličnim aranžmanom, koji potpisuje Igor Ivanović‘Bila boja’ mami osmijeh na lice, te bi vrlo lako mogla postati hit koji ćemo ovog ljeta svi pjevušiti. 

– Pjesma je prava ljetna, vesela… dalmatinska! Ovo je treća pjesma koju radim u suradnji s Denisom Dumančićem. I ovog puta je autor glazbe i teksta, s tim da mu se ovog puta kao tekstopisac pridružio Nikola Bosilj iz Mejaša. Aranžman potpisuje Igor Ivanović, u čijem je studiju pjesma i snimljena, kazala je Ivana, te najavila i snimanje spota za ‘Bilu boju’ koje će povjeriti Filipu Dizdaru.

Pred njom je sada niz koncerata diljem Hrvatske, ali i u Sloveniji, a tijekom ljeta i nastupi na festivalima.
Ljeto će mi, kao i svake godine, biti radno, čemu se posebno veselim, kazala je Ivana. Sve datume nastupa možete pratiti na njenoj službenoj Facebook stranici. 

Prošle godine Ivana je snimila prelijep duet ‘Dva goluba’ s Mladenom Grdovićem, dok je njena pjesma ‘Mala mafioza’ bila pravi ljetni radijski hit. S obzirom na ‘zarazni’  ritam ‘Bile boje’, ‘soundtrack’ ljeta ponovno će nositi potpis Ivane Kovač!