Ivan Zak i njegova ‘Opasna’ ovoga ljeta vole se javno

On živi ‘sto na sat’, voli brze automobile, adrenalin, opasnost i nadasve požudu, a noć je njegovo vrijeme za lov. U jednoj takvoj avanturi upoznao je djevojku svojih snova, koja je tajnovita, atraktivna ali prije svega opasna.

Jedan od najtraženijih regionalnih kantautora i glazbenika, Ivan Zak, na gore je spomenuti način opisao svoju ulogu u novom ljetnom megahitu ‘Opasna’.

Noćni provod i kemija koja se rađa između poželjne djevojke i muškarca, koji inače živi malo ‘uvrnutim’ životom i zamijenio je dan za noć, tek je mali dio onoga o čemu pjesma govori. Svi jako dobro znamo da je noću sve ljepše, poželjnije, a adrenalin puno jači.

‘Light motiv cijele pjesme je adrenalin, opasnost, požuda, a pjesma je takva da zove na izlazak i druženje s ‘opasnom’ djevojkom. Istodobno i spot koji smo snimili morao je dočarati takvu atmosferu noći. Flert, uzbuđenje, adrenalin proizlazi iz situacije kad ti se netko opasno sviđa i kad želiš s tom osobom tu opasnost i podijeliti. Uz zgodne djevojke i stil života koji obiluje noćnim provodom, redovito se pojavljuju i muškarci u dobrim automobilima, a u mom slučaju, izbor je ovaj put pao na Ferrari.’, rekao je Ivan.

Poznato je kako u Ivanovim spotovima nikada ne nedostaje seksipilnih djevojka koje su i ovoga puta, kako sam priznaje, izvrsno izgledale i odradile odličan posao. Snimanje je bilo naporno, trajalo je cijelu noć, ali zato je i finalni rezultat izuzetan.

Ekipa se odlično zabavila na snimanju u režiji i pod budnim okom redatelja Igora Vignjevića, a snimalo se na lokacijama Karlić Ville Maslina Buzet i Galija Molo Opatija.

Ovom pjesmom Ivan je otkrio kako nije tajna da voli koketirati sa raznim žanrovima I stilovima, a za istu kaže kako je novi iskorak u nešto neočekivano u glazbenom izričaju, ‘Želio sam promijeniti, iznenaditi i isprobati nešto sasvim drugačije od onog što inače stvaram. U ovoj pjesmi ugostio sam i jednog mladog talentiranog repera i plesača. Atmosfera pjesme, ritam, novi elementi, sve će to doprinijeti da pjesma munjevitom brzinom zavlada glazbenim eterom i da postane ljetni megahit’.

Za sam kraj Ivan otkriva kako mu je ljetni koncertni raspored prepun, a već večeras ga očekuje koncert u Vodicama, klub Hacienda, gdje će sigurno smo zapjevati novi ljetni hit.
Nakon Vodica, slijede koncerti:

04.08. Loznica, Hrvatska
11.08. Oroslavlje, Hrvatska
12.08. Vrsar, Hrvatska
25.08. Velika Gorica, Hrvatska
08.09. Ljubljana, Slovenija
18.11. Beč, Austrija
15.12. Novo Mesto, Slovenija
.

Izvor: cmc.com.hr