Glazbene vijesti

Ekskluzivna svjetska suradnja – Ivan Zak feat. L’Titude & Fya Philly

Za koji dan i kalendarski nam dolazi ljeto, a sa njime i novi hitovi.

Ivan Zak jedan je od izvođača, koji u najtoplije doba godine, uvijek iz svoje autorske radionice ‘izbaci’ glazbeno iznenađenje za svoju publiku.

Ovoga puta otišao je itekako nekoliko koraka dalje, te ekskluzivno predstavlja pjesmu ‘Ja ti se kunem’ i novu svjetsku suradnju s glazbenicima L’Titude & Fya Philly, koji dolaze iz Južne Afrike.

Kada je u pitanju rap glazba, spomenuta ekipa je bila najbolji mogući odabir, u što se imamo prilike od danas i uvjeriti.
Pjesmom ‘Ja ti se kunem’, Zak je zakoračio prema novom zvuku, kojim će i dalje ići, a koji će biti nit vodilja u radu, kada su u pitanju nove skladbe.

‘L’Titude & Fya Philly, ljudi su koje sam upoznao, i čija je odlična energija na mene djelovala tako, da je do suradnje jednostavno moralo doći.
Glazbeni dvojac, osjeća glazbu, na isti način, kao i ja, što je itekako pridonijelo pri stvaranju pjesme ‘Ja ti se kunem’.
Siguran sam da će publika prepoznati tu ‘glazbenu kemiju’, koja je nastala među nama, i da imamo hit, koji će obilježiti ljeto u koje smo zakoračili.’, poručio je Ivan Zak
.

Novi ljetni hit, prati i odličan video spot, snimljen u produkciji IZ Videos, Ivanovoj glazbenoj ‘etiketi’, koju je nedavno pokrenuo.

Za sam kraj, pozivamo vas da ljeto pred nama začinite na najbolji mogući način slušajući i uživajući u pjesmi ‘Ja ti se kunem’, a ovaj itekako najbolji glazbeni recept preporučuje vam Ivan Zak u suradnji sa L’Titude & Fya Philly .

Autor glazbe: Ivan Zak/ L’Titude/Fya Philly
Autor teksta: Ivan Zak/L’Titude/Fya Philly
Autor aranžmana: Ivan Zak
Miks/mastering: Miljenko Pušić, studio La Bamba
Glazbeni producent: IZ produkcija

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend