Grupa Iron Maiden se na novoj turneji 27. srpnja vraća u Split

Grupa Iron Maiden ponovo će svirati u Splitu. Ovog će puta nastupiti 27. srpnja u Spaladium Areni, u sklopu svjetske turneje ‘The Book of Souls’.

Zadnji su puta u Splitu, ali na Poljudu, svirali 2008. godine, a koncert je najavio frontman i pilot aviona kojim bend putuje po svijetu, Bruce Dickinson:

– Iron Maiden su koncertni bend , to je ono što najviše volimo raditi. Bit će sjajno opet se vidjeti s našim fanovima u Hrvatskoj, uvijek smo tamo voljeli nastupati. Još nismo do kraja razradili set-listu, ali naginjemo tome da odsviramo što je više moguće novih pjesama. No opet, postoje mjesta koje ne posjećujemo često, tako da će svaku večer set-lista uključivati i veliki broj starih favorita. Naporno radimo i na vizualnom dijelu nove turneje i mislim da će fanovi biti zadovoljni s iznenađenjima koja smo im pripremili. Hvala puno svima na strpljenju i vidimo se uskoro. Velika svjetska turneja kreće potkraj ovog mjeseca s Floride i Maideni na njoj obilaze redom Sjevernu i Južnu Ameriku, Aziju, Australiju i Novi Zeland, te Južnoafričku Republiku. U Europu stižu pred ljeto. Za najjeftinije karte za koncert u Splitu trebat će izdvojiti 290 kuna.

(24sata.hr)